Популярна українська співачка, що живе і працює в Росії, часто радує фанатів яскравими фотографіями у своєму Instagram. А цього разу артистка опублікувала відео, яке просто "порвало у лахміття" її фанів.

Ані Лорак здивувала публіку, з'явившись в занадто обтягуючому платті. Неозброєним оком видно, що наряд артистці не за розміром. Відповідні відео Ані Лорак оприлюднила в Instagram-Stories.

Як відомо, під час російсько-української війни, яка розпочалася в 2014 році, Ані Лорак не переривала зв'язку з російським шоу-бізнесом, за що неодноразово піддавалася критиці в Україні. Після анексії Криму Росією Лорак планувала на липень і серпень 2014 виступу на території окупованого півострова, що викликало обурення громадськості в Україні. У результаті співачка скасувала заплановані концерти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.