Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька коротеньких відео, показавши, як наполегливо займається спортом з персональним тренером в Маріїнському парку, Київ. Так, артистка приміряла сірий спортивний костюм і жовту курточку, демонструючи не тільки шикарну фігуру, але і ефективні вправи.

Варто відзначити, що зіркова матуся двох дітей - справжній мотиватор для своїх шанувальників. Оля не тільки активно займається спортом, але і демонструє фоловерам вправи, які допоможуть привести себе у форму в домашніх умовах. Також артистка часто розповідає про дієти і правильне харчування, розкриваючи домашні рецепти смачної і здорової їжі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.