Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив кумедне фото, позуючи з їх з колишньою дружиною Іриною Горовою сином Андрієм. Так, артист зізнався, що збирається зустрічати різдвяні свята разом з хлопчиком, а також показав, як сильно виріс Потапчик.

"Christmas Time 2gezza! @potapchiq #christmas (Різдво разом!)" - поділився емоціями Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Батя - це опора за життя 👍", "Ви крутезні", "Синулька красень🌺", "Красені🔥😍". Варто зазначити, що Олексій проводить багато часу з сином, всіляко допомагає хлопчикові і часто виставляє з Андрієм спільні кадри.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще