Популярна українська співачка Настя Каменських, яка цього року вийшла заміж за відомого виконавця Потапа, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала спокусливі кадри у відвертому вбранні, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Х-Фактор", де сидить у кріслі журі.

Як видно, Каменських з'явилася перед камерою в темному комбінезоні, який має закрите боді і прозорі мереживні елементи. Це мереживо ще і розшите намистинками і стразами. Її волосся зібране в кокетливий хвіст на маківці, а на обличчі у неї яскравий макіяж і томне вираз. У підписі до знімків Настя запитує шанувальників, яке з двох фото їм подобається більше. Фанати не розгубилися і одразу ж почали обговорювати публікацію артистки.

Варто відзначити, що Каменських також похвалилася статуеткою народної премії "Х-Фактор", перемігши в номінації "Краща четвірка суддів" разом з Олею Поляковою, Ігорем Кондратюком та Андрієм Данилко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.