У понедеьник, 23 грудня, в Палаці спорту відбулася телезйомка концерту "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Відома українська співачка Тіна Кароль вразила досить сміливими образами, MONATIK представив свій новий хіт, Мішель Андраде влаштувала перформанс на льодовому катку, а "Жіночий квартал" жартував про судженого Кароль.

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Так, спеціально для проекту "Здійсни мрію" MONATIK написав новий хіт під назвою "Мріяти не шкідливо", який презентував під час виступу. Також він заспівав свою вибухову пісню "LOVE IT ритм". Більш того, на сцені артистові довелося перевтілитися на ельфа, і привітати глядачів ельфійською мовою.

"Я тільки недавно почав вивчати ельфійський", - пожартував виконавець.

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також не менш приємним сюрпризом став ліричний перфоманс від популярної української групи "Беz Обмежень". Соліст Сергій Тарчинец виконав колискову під назвою "Тиха ніч" і з'єднав її з хітом "запалали Зорі". Номер супроводжувався постановкою на льоду і ніжними виступами від пар шоу "Танці з зірками" Анни Ризатдиновой і Олександра Прохорова, Олени Шоптенко та Макса Леонова, Даніеля Салема і Юлії Сахневич.

До того ж, повеселив весь зал номер від "Жіночого кварталу". Дівчата відтворили на сцені ворожіння на судженого-рядженого, які традиційно проводять у період різдвяних свят. Вони гадали на женихів, як для себе, так і Кароль. Не обійшлося і без жартів про роман артистки з співаком Даном Баланом.

"Тіна, а на кого ти збираєшся гадати?", - запитали учасниці Жіночого кварталу".

"На принца", - кокетливо відповіла співачка.

"А мені цікаво, з яких це пір Молдова стала монархією? Ми всі розуміємо, що ти будеш гадати на Дана Балана, на всіх сайтах написано, що ви разом", - пожартували гумористи.

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Популярний співак Олег Скрипка також вирішив додати гумору. Він разом з вертепом увірвався на сцену з колядкою "Добрий вечір тобі, пане господарю". Після виступу провідні показали зворушливе дитяче фото Скрипки і запитали, ким він мріяв бути в дитинстві. На що артист відповів, що хотів бути дослідником космічних глибин. Також на всі праздини його виряджали у костюм ведмедика.

"Я танцював у цьому костюмі, а потім сів на шпагат і він тріснув. Мені довелося його власноруч зашивати", - поділився Олег.

Представили ефектний номер група "Час і Скло". Позитив вийшов на сцену в образі Санта Клауса в яскравому зеленому костюмі та червоній куртці, а Надя Дорофєєва в сяючому міні-сукня з бантом. Вони заспівали свій україномовний хіт "Дим" і з льодового катка піднялися на санях з оленями.

Потім, Тіна Кароль презентувала артистам символічні подарунки, а саме яскраву корону принцеси і кумедну шапку Наполеона. Також Тіна теж вирішила приміряти капелюх у вигляді Свинки Пеппы.

А болівійська красуня Мішель Андраде стала єдиною артисткою, яка знайшла сміливість виконати номер льодовому катку. Вона виконала колядку "Небо і земля нині торжествують". Співачка навіть показала складні піруети.

Група KAZKA вразив потужним виступом, у якому поєднала свій хіт "Плакала" з давньої колядкою "Щедрий вечір". Солістка групи подарувала провідною гілку лілій - символ Діви Марії.

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Здивував глядачів і несподіваний дует Jerry Heil і зірки шоу "Голос країни" KHAYAT. Вони заспівали колядку "Роди боже". А Юлія Саніна разом з Тіною Карольтвпервые виконали вживу дуетний хіт "Вільна".

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Крім відомих українських артистів частиною концерту став також добрий благодійний проєкт "Здійсни мрію". Куратор проекту здійснила мрію важкохворого 4-річного Іллі, який хоче побачити справжню касатку. Вже в 2020 році він вирушає за кордон, щоб на власні очі побачить цей вид ссавців.

У завершенні шоу Тіна Кароль побажала всім любові та миру у наступному році, а також запевнила глядачів, що "Різдвяна історія" стане справжньою традицією. Адже "поки живуть традиції - живе країна".

Різдвяна історія з Тіною Кароль

Нагадаємо, що відома українська співачка Тіна Кароль виступила на передноворічному корпоративі партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль зачарувала мережа незвичайним чином, в якому вийшла на сцену.

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль похвалилася трепетною серією кадрів з прем'єри власного зимового шоу "Різдвяна історія", позуючи на сцені в різних вбраннях.