Український співак Pianoboy (Дмитро Шуров) поділився кумедною історією зі свого студентського життя. Так, артист сих пір з теплотою згадує роки навчання, які були багатими на цікаві зустрічі та події. Про це передає "Україна".

"В мене якось був випадок, який я досі згадую з посмішкою. Пам'ятаю, як відчайдушно хотів зайти у закритий зал, де стояло піаніно. У мене в голові все було логічно: ось інструмент, піаніно, на якому я хочу зіграти, адже я музикант, то чому ні? Але мої думки не поділяв охоронець, який відмовлявся відкрити мені двері. Бачите, вже тоді я мав великий інтерес до піаніно і музики, згадую саме це", - зізнався Pianoboy за лаштунками святкового концерту "Музична платформа", що канал "Україна" покаже 31 грудня 00:00.

Pianoboy
Pianoboy

Нагадаємо, Ріапобой випустив атмосферний новорічний кліп на нову пісню "Якщо хочеш Новий рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, Pianoboy показав буйство нещадної стихії на Kozak Fest.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що співак Pianoboy ледь не загинув через згубну звичку.