Стало відомо, що в мережі з'явився офіційний трейлер відвертою комедії "Гола правда". Головні ролі у стрічці виконують українські зірки Дмитро Ступка, Слава Камінська, Богдан Юсипчук, актриса Ксенія Мішина, шоумен Андрій Джеджула, актори Поліна Василина, Ольга Арутюнян та Євген Ламах.

Гола правда

За сюжетом, 8 друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія. В закладі багато кімнат, де можна пограти в різні ігри. Однак головна фішка клубу - "Детекторрум" з унікальним і надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці один одного.

Режисер фільму Олександр Біляк сказав, що ця комедія повинна розкрити сутність людських відносин.

"Я впевнений, що відносини між людьми (і дружні, і романтичні) були б іншими, якби вони знали всю правду один про одного. Ситуації, коли люди щось приховують, можуть виглядати і смішно, і сумно одночасно. Ми спробували показати, що може статися з групою друзів, коли правда виходить назовні", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Прем'єра комедії "Гола правда" відбудеться 13 лютого 2020.

Нагадаємо, що Христина Асмус порадувала своїх шанувальників і хейтеров виходом режисерській версії скандального фільму "Текст" на відеосервісі START.

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий актор з "Перших ластівок" Олександр Рудинський став головним героєм короткометражного фільму під назвою "Goodbye Golovin", який покажуть на Берлінському міжнародному кінофестивалі в лютому 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що в 2019 році на екрани вийшов фільм "Текст", де Христина Асмус виконала одну з головних ролей. У картині актриса зіграла в дуже відвертій сцені.