Команда проєкту "Голосу країни-10" анонсувала імена 3 наставників, серед яких відома українська співачка Тіна Кароль і міжнародний артист MONATIK. Ім'я наступного тренера поки невідомо.

Голосу країни-10

Так, попередні кастинги ювілейного сезону протягом літа проходили в п'яти найбільших містах України. Команда проєкту прослухала понад 10 тисяч учасників, щоб вибрати найбільш сильні голоси. Також серед учасників були громадяни інших з інших країн.

Голосу країни-10

Зокрема, серед нинішніх талантів на прослуховуваннях пробували свої сили популярні українські блогери. Продюсери відзначають, що на кастинги прийшло чимало популярних ведучих і артистів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Голосу країни-10

Також на "Голосу країни" прийшли й інші яскраві таланти. 51-річний канадець Алекс Фисяк відвідав Україну для того, щоб показати глядачам, що справжня любов до рідних земель є його невід'ємною частиною, і він з гордістю буде прославляти українські пісні. Тракторист з Херсона не міг знайти підтримку від односельців в його захопленні співати, тому вирішив показати свій голос всій країні, щоб довести, що хлопці з сіл теж можуть підкорити велику сцену.

Домогосподарку Тамару Балюк прийти на проект надихнула Вікторія Ягич, яка в минулому сезоні дійшла до півфіналу. Жінка також вірить, що сучасна мама може поєднувати виховання 2 дітей і ведення господарства з улюбленою справою. Також вона мріє про кар'єру співачки на великій сцені.

Голосу країни-10

Голосу країни-10

Голосу країни-10

Голосу країни-10

Голосу країни-10

Голосу країни-10

Голосу країни-10

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася жіночним кадром, позуючи в студії популярного ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилася інформація про те, що лідер "Голоси" Святослав Вакарчук виступив в Мінську.

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова виставила неймовірне відео, похвалившись спільним виступом зі своїм підопічним на шоу "Х-Фактор" Георгієм Чаклуном.