Відомо, що в п'ятницю, 27 грудня, відбудеться грандіозна гра в рамках гумористичного шоу "Ліги сміху". Вперше в історії даного проєкту 2 команди будуть боротися за Кубок Президента. Також учасниками двох збірних стануть самі пізнавані актори за всі 5 років існування шоу, а в журі увійдуть українські знаменитості, такі як Олександр Усик, Катерина Кухар, Сергій Бабкін, Наталя Могилевська і Влад Яма.

Ліга сміху

Так, напередодні ефіру учасники "Ліги сміху" розповіли про свої новорічні традиції, а також поділилися улюбленими фільмами на новорічну тематику.

Марк Куцевалов (Прозорий гонщик)

"В моєму випадку не було якогось незвичайного місця, де б я святкував Новий рік. До речі, треба б поставити собі мету – і в цьому році відзначити саме так, дуже нестандартному місці. Так що, якщо у когось є пропозиції з приводу дуже нетривіального проведення часу в новорічну ніч, пишіть мені в telegram. А взагалі, по своїй натурі я - квартирний домовичок і Новий рік завжди зустрічаю з сім'єю вдома. До речі, саме завдяки батькам я вірив у Діда Мороза досить довго – аж до 16-ти років. Потім вже почав розуміти, що це, насамперед, чия то робота. Є борода, і є мужики, які її вдягають в певні дні в році. Але, звичайно, як і багато хто, в дитинстві я писав Діду Морозу листи. Передавав через сусіда-дідуся, у нього був свій домашній олень. Батьки придумали легенду, що саме ця людина має прямий контакт з Дідом Морозом. Тому через нього я і передавав повідомлення про бажані подарунки. Моє заповітне бажання в дитинстві було отримати в подарунок гумового динозавра, ну або іграшкового чоловічка. А ось в цьому році, напевно, не буду нічого загадувати. Я погано себе почуваю, коли загадую бажання, а воно потім не збувається. Не хочу знову відчувати ці емоції. Що ж стосується фільмів, мій улюблений – "П'ятий елемент". Не знаю чому, але саме він у мене асоціюється з Новим роком. А ось класичні фільми, зі снігом і культивуванням свята, я не дивлюся", - поділився гуморист.

Марк Куцевалов

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Іван Люленов (Стояновка)

"Саме незвичайне місце, де я зустрічав Новий рік, це місто Чернівці. Ми там працювали з хлопцями в новорічну ніч. А ще мені запам'яталося, коли я працював на Новий рік у барі в нашому селі. В ту ніч я взагалі нічого не пив, тим і закарбувався в пам'яті це свято. Пам'ятаю, тільки під ранок, коли ми з другом закінчили зміну і здали виручку, я дозволив собі пляшку пива. Традицією в нашій родині, як у всіх – олів'є на столі і колядки по сусідах. Навіть коли ми стали дорослими, ми все одно ходили колядувати з хлопцями. Ніколи не пам'ятав, скільки грошей ми за вечір збирали. Тому що в основному нам не гроші давали, а пригощали ласощами або навіть іноді запрошували за стіл. А взагалі, в Новий рік для мене головне – це не сидіти перед телевізором всю ніч, утупившись в екран. Потрібно зустрічатися з рідними, друзями, виходити на вулицю. З Новим роком, крім фільму "Один вдома", у мене ще асоціюються "Операція И…" і мюзикл "За двома зайцями", - поділився переможець шоу.

Іван Люленов

Ірина Сопонару (Жіночий Квартал)

"В Новий рік я завжди працюю. Вже навіть не пам'ятаю, коли зустрічала це свято у колі сім'ї. Може бути, і тому у мене трошки пропало відчуття чарівництва в цю ніч. Сподіваюся, коли в мене з'явиться своя сім'я і діти, це відчуття все-таки повернеться. По-справжньому святкувати Новий рік я зазвичай починаю вже з 1 січня, коли їду до батьків у Чернівці. Що стосується новорічних фільмів, завжди перед святами переглядаю всі частини "Гаррі Поттера". Для мене це саме атмосферний кіно в ці дні: коли можна залізти під ковдру, накупити всяких смаколиків і насолоджуватися чарівною історією", - зізналася учасниця команди "Вінницькі".

Ірина Сопонару

Артем Дамницький (Ветерани космічних військ)

"Зазвичай я з сім'єю на Новий рік їду за кордон, але в цьому році, швидше за все, будемо відзначати свято на батьківщині, у Прилуках. Саме незвичайне місце, де я зустрічав Новий рік, було на чужій дачі у Чернігівській області. Ми не знали абсолютно, кому вона належить, і як ми взагалі туди дісталися. А ще там було дуже холодно. Але за підсумком вийшов дуже веселий і кльовий свято. Тому інколи краще нічого не планувати заздалегідь – а довіряти власній інтуїції. Що стосується улюблених новорічних фільмів, я, напевно, буду тривіальним, і назву трійку, без яких Новий рік в принципі собі не уявляю. Це "Іронія долі, або з легким паром", "Один вдома" (причому обидві частини) і "Джентльмени удачі". Якщо хтось їх ще якимось чином не подивився, раджу обов'язково!", - розповів комік.

Артем Дамницький

Катерина Нікітіна (Жіночий Квартал)

"З недавніх пір у нас в родині є традиція – ми встановлюємо будинку дві ялинки. Одна – велика, яку ми прикрашаємо все разом, а інша - маленька – якою займається виключно мій молодший брат. Ще із сімейних традицій – переглядати кожен рік "Один вдома". Вже збилася з рахунку, скільки взагалі раз бачила цей фільм! Хоча не так давно у мене з'явився ще один улюблений новорічний фільм – це "Грінч - викрадач Різдва", в якому, крім веселих моментів, є багато повчальних речей, які змушують задуматися. А взагалі я дуже люблю період новорічних свят ще з причини того, що в цей час можна ходити колядувати. Я цим заняттям "промишляла" з раннього дитинства. У нас було ціле костюмована вистава, бабуся робила мені макіяж, і весь селище чекав, коли ми більшим складом зайдемо до неї в гості. Вже в 7 років я могла за одну ніч заробити більше 100 гривень! На той момент це була пристойна сума, яку я витрачала в основному на м'які іграшки та солодощі", - сказала учасниця збірної Кременчука.

Катерина Нікітіна

Нагадаємо, що дружина редактора українського шоу "Ліга сміху" і колишнього учасника КВК Андрія Чивуріна виявилася власницею готелю в анексованому Криму, порушуючи санкції ЄС.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Кухар і головна жінка в шоу "Квартал 95" Олена Кравець посварилися прямо на сцені.

Також портал Знай.ua писав, як Кравець опинилася в ліжку з Усиком, а Кличко поцілував Зеленського.