Відома російська естрадна співачка Алла Пугачова довгий час дружить з актрисою, педагогом і режисером Галиною Волчек. Вона навіть запрошувала Примадонну зіграти щось в театрі. А на сьогоднішній день на легендарній сцені у виставі "Лавка" виблискує старша донька Алли Борисівни.

Алла Пугачова

Так, Волчек просто обожнює двійнят Примадонни - Лізу і Гаррі. Співачка у своєму Instagram-акаунті не раз викладала спільні знімки дітей і Галини. Знімки вона підписувала коротко.

"З улюбленою бабусею Галею", - зазначила вона під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також з'явився ролик, де Ліза запитує, болить ніжка у актриси, яка вже давно прикута до інвалідного крісла. Волчек відповідає, що болить. На це Гаррі зазначає, що не можна палити. А Галина, своєю чергою, обіцяє слухатися його.

Ще два роки тому Волчек і Пугачова проводили літо в Латвії. Тоді пресу облетіли кадри зворушливого прощання дітей з актрисою. Вони ніжно поцілували Волчек в щоку і довго махали їй рукою на прощання.

Слід зазначити, що Ліза і Гаррі називають Волчек "бабусею Галею", проте їх рідної бабусі Зінаїда Архиповны на світі немає вже 33 роки.

Нагадаємо, що перша няня дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна Лізи і Гаррі Юдіна Валентина померла в 54 роки після довгої боротьби з онкологією.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін виклав цікаву серію фото, нагадавши шанувальникам, як виглядав 22 роки тому.

Також портал Знай.ua писав, що в ефірі однієї з програм на російському телебаченні Надія Романова, яка працювала в будинку Алли Пугачової, розповіла, як влаштований побут в будинку Примадонни. Також жінка висловила свою подяку сім'ї артистки.