Популярна українська співачка Ірина Білик за лаштунками святкового концерту, який один з українських телеканалів транслюватиме у новорічну ніч, відверто розповіла, які у неї плани на новорічні свята і чому вона не планує провести цей чарівний час зі своїм чоловіком.

Про це стало відомо завдяки опублікованому інтерв'ю одним з українських видань.

Іра розповіла, що поки у неї немає планів на Новий рік.

Ірина Білик, Tv.ua
Ірина Білик, Tv.ua

"Не скажу... ну, я не можу розповісти, як святкуватиму, тому що є декілька пропозицій. Ми ще збираємося з друзями у мене, а серед моїх друзів не тільки артисти шоу-бізнесу, але і прості люди. Ну от думаємо, де збиратися, що будемо робити – співати, не співати. Тобто, ще кілька днів ми думаємо", – зізналася Ірина Білик.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ірина Білик, Сlutch
Ірина Білик, Сlutch

Втім, про сімейне святкування Білик не згадує, адже чоловік співачки Аслан Ахмадов на свята приїжджати не планує. Також Ірина Білик згадала той Новий рік, коли все пішло не за планом, хоча, за словами артистки, це звичайний казус, до яких вона вже звикла.

"Ви ж знаєте, наше життя таке, що щодня може відбуватися що завгодно. Напевно, дуже дивно було, коли моя машина зупинилася о 23:55 на Хрещатику. Я їхала до подруги, а машина зупинилася, я не знала, чому – на вулиці салют, всі люди з шампанським, ми теж. Ну, ми вискочили на снігу пили, танцювали, вітали один одного. Це було класно, тому що на Хрещатику завжди класно!" – розповіла співачка.

Нагадаємо, народна артистка СРСР Галина Волчек виявилася бабусею двійнят Алли Пугачової.

Як повідомляв Знай.uа боротьба колоритних учасників на проєкті "Голос країни-10": хто прийшов на сліпе прослуховування.

Знай.uа писав, "Бабкіна, Лобода, Волочкова, і Ви": Лорак здивувала змінами у зовнішності.