Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне відео, позуючи для глянцю PODIUM kids з маленьким сином Табризом, який приміряв різні стильні вбрання. Так, артистка зізналася, що хлопчик росте веселим і працьовитим, а нещодавно викруткою розкрутив все ліжко. Також Ірина зазначила, що не буде наполягати на виборі професії своїх дітей, так як для неї головне - щастя рідних.

"Ніколи не вгадаєш ким стане дитина, коли виросте. Колись я думала Гліб буде зіркою сцени, а він грає на барабанах і навчається на журналістиці. Табриз росте веселим і працьовитим. Йому головне не заважати. Ось нещодавно він розкрутив викруткою ліжко, буквально розібрав його.
Я не буду наполягати на виборі професії своїх дітей, для мене головне - щастя рідних, а в серці - любов.
Як думаєте, варто підштовхувати дітей до вибору майбутньої професії або дати їм повну свободу?", - написала Білик. Фолловери не пройшли повз, засипавши маму і сина компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.