Популярна українська співачка, переможниця і "Євробачення" Джамала, часто радує публіку яскравими моментами з життя у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня вирішила показати публіці незвичайні знімки – один сучасний, а другий з дитинства. Більш того, артистка розповіла, що взяла участь у проекті, який передбачає відтворення старих дитячих фото на новий лад.

Як видно, на дитячому фото Джамала позує в білому платтячку з темними босоніжками і носочками на ногах. А ось на її голові величезний бант, який навіть більше її голови. Майбутня співачка зображена біля новорічної ялинки, втім, як і на сучасному фото. Тут артистка з'явилася перед камерою в блакитній сукні-міді цікавого фасону з білою вставкою на грудях. На ногах Джамали чорні туфельки, а на голові величезний пишний бант. У підписі до фото зірка розповіла про проект, в якому бере участь, а також запитала фанатів, ким вони вбиралися на дитячі ранки.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.