Христина Асмус – російська актриса, що прославилася роллю соромливою Варі у серіалі "Інтерни", і є дружиною російського коміка Гаріка Харламова. Нещодавно зірка оскандалилася через відвертої еротичної сцени у фільмі "Текст", після чого її довго цькували в соцмережах. Але красуня не сумує і не звертає увагу на хейтерів, а продовжує ділитися яскравими фото у своєму Instagram.

Так, в цей раз Христина показала милий кадр, на якому позує в простому вбранні, а в підписі до нього відверто розповіла про особисте. Перед камерою актриса з'явилася в сірому комбінезоні і чорному піджаку. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж з акцентом на очах. Асмус сидить в цікавій позі, спершись на спинку стільця, і пильно дивиться в камеру. У підписі до фото актриса розповіла, що багато працює і зовсім не вміє відпочивати. А ще вона так і не змогла позбутися "синдрому відмінниці".

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.