Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка прославилася у програмі "Орел і Решка", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На свята зоряна красуня вирушила на казковий острів Балі, звідки в останні дні викладає соковиті фото. Так і в цей раз Тодоренко показала неймовірно миле фото, на якому позує в красивому куточку серед пальм.

Як видно, Регіна відображена на пляжі, сидячи в білому гамаку, а за її спиною видно свіжу зелену галявину і величезні пальми. На прогулянку телезірка вийшла в білосніжному сарафані оригінального крою, яке підкреслює її засмагле тіло. Волосся Тодоренко зібраний у кокетливий пучок на маківці, а голові пов'язана зеленою хусткою, Регіна мило посміхається в камеру. У підписі до фото вона написала про конкурс, який проводить разом з чоловіком в соцмережі. Шанувальники в захваті від яскравого кадру зірки, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.