Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, де зібрала понад 11 мільйонів фоловерів. Цього разу артистка вирішила побалувати відданих шанувальників ніжним фото з чоловіком. На знімку можна побачити сивого продюсера Костянтина Меладзе, в обіймах якого потопає тендітна Віра. І якщо співачка повернула голову до камери і дивиться прямо в кадр, то її чоловік у темних окулярах дивиться кудись у далечінь.

Якщо перегорнути далі, то можна побачити ще одне зображення – це афіша Віриного концерту, який запланований на 25 квітня 2020 року. До речі, у підписі до фото Брежнєва розігрує два квитки на цей концерт серед шанувальників. Шанувальники зірки в захваті і від її ніжного фото з коханим, і без розуму від конкурсу, в якому можна виграти квитки на концерт, артистку буквально завалюють компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.