Продюсер Барі Алібасов прокоментував скандал, пов'язаний з підмосковним рестораном, власники якого встановили пам'ятник Жанні Фріске. Рідні співачки мають претензії до рестораторів та заявляють, що вони таким чином образили прихильників Фріске та її сім'ю.

Сестра покійної артистки Наталя Фріске обурена тим, що пам'ятник ідентичний встановленому на могилі зірки. Жінка вважає, що адміністрація ресторану образила шанувальників артистки і її сім'ю.

Барі Алібасов, фото: МТРК "МИР"
Барі Алібасов, фото: МТРК "МИР"

"Люди по-доброму ставляться до пам'яті улюбленої співачки. У багатьох ресторанах стоять пам'ятники. Я не знаю, що тут дивного, а тим, кому це не подобається, це їх проблеми, мабуть, у них там свербить, нехай змажуть, де потрібно", - заявив Алібасов. Барі Алібасов

Раніше Наталія Фріске різко відреагувала на критику у свою адресу з боку продюсера Йосипа Пригожина. Її зачепило, що багато хто помітив, як вона в точності копіює образ сестри Жанни і заробляє на її пам'яті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наталія Фріске, кадр із відео
Наталія Фріске, кадр із відео

Нагадаємо, раніше пам'ятник з могили Фріске виявили в ресторані: "Нам подарували"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у родині Білик серйозні проблеми, розлученням не закінчиться

Також "Знай.ua" писав, що Сніжана Бабкіна перетвориться на Алісу з Країни чудес