Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим знімком у своїх позолочених хоромах, позитивно змінивши імідж і позуючи в бордовому брючному костюмі з котиком Лаккі на руках. Так, артистка спробувала захопити одночасно і улюбленця, і фірмовий букет білих троянд, але судячи за виразом мордочки кота, Анастасії це не дуже вдалося.

"Я так люблю білий колір!😉", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Коли тримаєш кота, треба підтримувати задні лапки, інакше йому незручно!!!", "Коту тільки хвіст розчесали", "Обличчя кота безцінне! 😭", "Можна під мишку ще унти взяти, вони теж білі😂😂", "Кіт у якійсь прострації знаходиться, судячи по очах..". Варто відзначити, що балерину не раз звинувачували в знущанні над котиком. Минулої зими Настя, наприклад, вирішила викупати його у крижаній купелі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще