Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася веселими танцями, тренуючись в залі, суцільно прикрашеним портретами себе коханої. Так, артистка позувала у фірмових яскраво-червоних штанях і чорній жилетці, досить голосно приземляючись на пуанти під час стрибків.

"КАРМЕН. Кармен. Варіація. 💃", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери розкритикували балерину: "Музика і танець окремо один від одного", "Боже мій, яка ж це Кармен..😱😱😱 Стрибки кульгавої коняки напідпитку!!! Дивно, що ви колись були балериною. Ні грама пластики.", "Дивитися і плакати...😂", "Так шкода її. І ніяково.. останній танець збитого льотчика.", "Без звуку прикольно дивитися", "Не розумію з чим ви Ред Булл намішали..", "Не довго музика грала, не довго фраєр танцював😂", "😮Яка нафіг Кармен, це більше нагадує агонію негарно старіючої молодички...".

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитстка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.