Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними фото, позуючи в рідному Хмельницькому з песиком по кличці Рафік, якого так обожнюють фанати. Так, артистка приміряла яскраво-рожевий пухнастий светр і облягаючі чорні джинси, сидячи під прикрашеною ялинкою на тлі затишного каміну.

"Ше довго чекати той Новий рік?😂
Рафік побачив тазік Олів’є 😎", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Щасливі разом!!!❤️❤️❤️😍😍🙌🙌", "Як завжди прекрасна", "😘😍Боже яка милота 😘😘😘😘😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥 Леся ти дуже красива і мила дівчина👍👍👍👍🔥🔥🔥🔥", "На барбі схожа!😂❤️", "Шо за обличчя Кулі Дженнар?", "💞Леся супер", "😂😂😂...Рафік смалить🔥🔥🔥", "Леся, ти на цій фотці схожа на Повалій))))", "Божечки, цей пес - моя мрія !!!!😍😍😍", "Чо така весела?🤣".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.