Співачка Алла Пугачова стала головною зіркою новорічного фільму співачки Насті Івлеєвої, у якому також знялось чимало інших зірок, повідомляє “Cosmopolitan”.

Стрічка називається “Поїздатий Новий рік 2020!”. Головні ролі в ній виконали чоловік Пугачової Максим Галкін, відомий блогер Альберт та сама Настя Івлеєва. Усі троє потрапили до палацу Пугачової та Галкіна в селі з назвою Грязь як раз до новорічного столу. До Галкіна весь персонал звертається “Пане”.

За сюжетом сама Примадонна з’являється з тарілкою в руках та питає “Хто просив картоплю?”. На що Галкін їй відповідає: “А чого ти так хвилюєшся?”.

Нагадуємо, що нещодавно Алла Пугачова зробила дуже щедрий подарунок покоївці своєї доньки Крістіни Орбакайте.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова проігнорувала похорон мера Москви Лужкова, куди першим примчав Путін.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року: "Висота близько 15 метрів".