У столиці Росії Москві підпалили могилу відомого репера Кирила Толмацького, більш відомого під псевдонімом Децл.

Причиною пожежі на могилі репера могло бути те, що туди щодня приходять фанати та ставлять свічки, повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент стався у ніч з 25 на 26 грудня на П'ятницькому цвинтарі. Матір Децла Ірина прийшла на могилу сина та побачила обвуглений хрест і спалену огорожу. Після цього вона пішла з'ясовувати, що сталося з адміністрацією цвинтаря.

Поки невідомо, чи сталася пожежа через випадковість або ж це було сплановано. На місці інциденту працює поліція. Родина репера у свою чергу вже заявила, що планує усе відновити.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що Децл помер в ніч із 2 на 3 лютого. Офіційна причина смерті – гостра серцева недостатність, внаслідок чого відбулась зупинка серця. Варто додати, що 3 лютого про смерть музиканта написав його батько Олександр Толмацький на своїй сторінці у Facebook.

репер Децл (Кирило Толмацький)
репер Децл (Кирило Толмацький)

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що сноубордист влаштував розбірки з... глухарем й отримав на горіхи: курйозне відео підірвало мережу.