На днях відомий та водночас скандальний російський музикант Моргенштерн опублікував на власному YouTube-каналі новий відеоролик. Щоправда, це був не кліп на нову пісню, як подумали фанати, а звичайна реклама. Відтак, співак презентував свій новий продукт - туалетний папір з особистими фотографіями.

На відео, молодик сидить у туалеті та пропонує купити засіб гігієни всього за 1000 рублів. Причому вибрати зображення можна самостійно. Окрім цього, музикант запевнив, що з саме цей туалетний папір, допоможе розв'язувати особисті проблеми.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Зауважимо, що така новинка відразу викликала в мережі бурхливе обговорення та жарти стосовно цього. Одні жартують, що тепер відомо, за скільки можна сісти на обличчя знаменитості, або і взагалі ним підтертися.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко прикинулася Снігуркою на Балі: "Я так хвилююся".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа "ексхолостяк" Добринін поділився в мережі інтимними фото з нареченою: "Такі солодкі".

Знай.uа писав, Володимир Остапчук показав, як проводить час з донькою після розлучення з дружиною.