Відома українська співачка Тіна Кароль стала другим членом журі національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2020".

Про це повідомляє пресслужба телеканалу UA. Перший.

Першим членом журі став артист Андрій Данилко. Зазначимо, що раніше членами журі були Данилко, Джамала та Євген Філатов.

Тіна Кароль, Zefir.ua
Тіна Кароль, Zefir.ua

"Ми обираємо того, хто представлятиме країну, але не треба забувати, що потім артист до неї повертається. Завдання артиста – гідно виступити на конкурсі, а після – стати справжньою зіркою у своїй країні. "Євробачення" – дуже складний механізм, і я виступаю за те, щоб не ускладнювати життя тим, хто туди їде, завищеними очікуваннями перемоги. У всьому й завжди потрібно прагнути перемогти, але не варто нікого бичувати, якщо результат інший", – сказала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Додамо, що Кароль представляла Україну на "Євробаченні" у 2006 році. Тоді артистка посіла сьоме місце. Тіна Кароль — народна артистка Україна, яка отримала багато відзнак та була продюсером різних масштабних проектів.

Тіна Кароль, JetSetter
Тіна Кароль, JetSetter

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що сноубордист влаштував розбірки з... глухарем й отримав на горіхи: курйозне відео підірвало мережу.