Телеведуча Альона Водонаєва закликала росіянок не народжувати, якщо вони не впевнені в здатності забезпечити дитину всім необхідним. У своїй публікації в Instagram вона зазначила, що "не треба народжувати рабів цій державі".

Так, журналістка прокоментувала листопадову новину про те, що МОЗ Самарської області рекомендував приватним клінікам відмовитися від проведення абортів. Вона звернулася росіянок, назвавши їх головним "материнським фондом" РФ.

"Наша країна не може дозволити своєму середньостатистичному громадянину заводити дітей, виходячи з одного тільки бажання", - зазначила вона.

Альона Водонаєва
Альона Водонаєва

Ведуча порадила жінкам збирати гроші і будувати кар'єру, перш ніж заводити дітей, а не слухати політиків, які рекомендують зворотне.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

За її словами, росіяни живуть в убогій і жадібній країні, і вона не може собі уявити, як можна забезпечувати сім'ю з кількома дітьми на дві середні зарплати.

Вона вважає, що пора перестати брехати самим собі і визнати, що справжня причина зниження чисельності населення країни "тільки в тому, що ми живемо в злиденній країні з багатющими ресурсами".

Нагадаємо, що Водонаєва відібрала все увагу Сєдокової на її ж вечірці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брежнєва нарвалася на жорстку критику від Водонаєвої.

Також портал Знай.uа писав, що Водонаєва втекла від красеня чоловіка.