Популярна українська співачка та акторка, колишня учасниця тріо "ВІА Гра" Надія Мейхер часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. І цей раз не став винятком.

Мейхер опублікувала нову світлину й підкорила шанувальників щирою посмішкою.

"Тільки в Книзі Життя, тільки у своїй Душі можна знайти СЕБЕ... #надеждамейхер #книгажизни #життя #досвід #любовькжизни", – написала колишня солістка "ВІА Гри".

На фото Надія в пальто бежевого відтінку, з-під якого визирало оголене тіло. На голову Надія наділа капелюшок, а на її вухах можна було розгледіти незвичайні сережки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що сноубордист влаштував розбірки з... глухарем й отримав на горіхи: курйозне відео підірвало мережу.