Рідні акторки Анастасії Заворотнюк жорстко відреагували на публікацію в мережі архівних фотографій, на яких актора зображена під час танців біля жердини, повідомляє портал “Дни.ру”.

Як повідомляється, в інстаграм-акаунті під статтею з’явився коментар, у якому його автор засуджує поведінку тих, хто оприлюднив фото: “Неможливо підібрати слова для подібного. Хочеться продезинфікувати приміщення. Шкода, що моральна потворність не лікується”, - написав автор коментаря.

Анастасія Заворотнюк, фото: Dialog
Анастасія Заворотнюк, фото: Dialog

З іншого боку, журналісти не розуміють, чому б не надати інформацію про стан здоров’я зірки “Моєї прекрасної няні”, ніж продовжувати мовчання, плодити різні чутки та боротись з будь-якими повідомленнями в ЗМІ.

Нагадуємо, що нещодавно помічниця Заворотнюк жорстко відреагувала на чутки щодо блокування рахунків чоловіка акторки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, що на онкохвору Заворотнюк відкрили полювання.