Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео зі зйомок шоу "Сьогодні ввечері", яке веде гуморист Максим Галкін, де дала захоплююче інтерв'ю про сім'ю, дітей і творчість. Так, артистка позувала і в компанії зіркових друзів: Нателли Крапівіної, Філіпа Кіркорова, Любові Успенської, Ксенії Собчак, Олександра Ревви, Надії Мейхер-Грановської, а також підопічних з "Голос. Діти" - Ніно і Роберта. Пізніше до Світлани у студію запросили найрідніших людей: маму Наталю, сестру Ксенію, а також старшу доньку Євангеліну.

У коротенькому інтерв'ю маленька Єва зізналася, що мріє стати зовсім не зіркою, як мама, а винахідником, тому активно вивчає математичні науки. Також дівчинка поскаржилася, що у Лободи просто немає часу, щоб укласти її спати, адже гастролі і насичений концертний графік відбирають у співачки весь вільний час. Варто відзначити, що Єва і Тільди подорожують разом із зірковою мамою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.