Рік, який завершується, був багатим на різноманітні скандали за участю зірок шоу-бізнесу. Портал “Лента.ua”. Створив речтинг найгучніших серед них.

Так, на сторінці Світлани Лободи з’явилось фото дівчини, що позує на жердині в костюмі Єви. Проте, прихильники співачки швидко з’ясували, що на фотографії зображена не співачка — знайшли світлину в іншому instagram-аккаунті. Справжня власниця фото звинуватила співачку також у тому, що вона ретушувала фото для того, щоб дівчина на ньому виглядала стрункішою. В свою чергу Лобода повідомила, що не стверджувала те, що на фотографії зображена саме вона.

Світлана Лобода, LiveJournal
Світлана Лобода, LiveJournal

Ціла низка скандалів розгорнулась навколо національного відбору на Євробачення. Зокрема, гурт KAZKA звинуватили в тому, що вони використовували чужу мелодію, на що продюсер гурту відповів, що у пісні “Плакало” використано сепмл з аудіобанку, доступ до якого є у всіх продюсерів світу.

Ще одним скандалом навколо Євробачення став текст договору, який переможець національного відбору мав укласти з Національною телерадіокомпанією України. Зокрема, він містив положення щодо відмови від гастролей в Росії та штрафів у 2 мільйони гривень за невиконання обов’язків. Співачка MARUV, яка стала переможцем національного відбору, не погодилась на такі суми штрафів. Проте член правління НСТУ Олександра Кольцова повідомила, що такі самі угоди підписували інші учасники від України — MELOVIN, O.TORVALD і так далі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

MARUV, українська співачка, учасниця Національного відбору на Євробачення-2018
MARUV, українська співачка, учасниця Національного відбору на Євробачення-2018

Після цього скандалу керівництво НСТУ звернулось до Freedom Jazz та KAZKA, які посіли, відповідно, друге та третє місця, але ті відмовились. В підсумку Україна в цьгогорічному Євробаченні участі не брала.

Ще одні учасники національного відбору на Євробачення, дует ANNA MARIA та “Місс-Україна-2019” Маргарита Паша відзначились неоднозначними відповідями на питання “Чий Крим?”. ANNA MARIA відповіли, що Крим — їхній дім, а Маргарита Паша — що Крим належить усім людям, як вся планета Земля.

Нарешті телеведучій програми “Орел і решка” Леся Нікітюк її колега Олександр Педан розіграш, виклавши у соціальні мережі відео, на якому їй надають першу медичну допомогу. А потім з’ясувалось, що на відео були спеціально найняті актори.

Леся Нікітюк, JetSetter
Леся Нікітюк, JetSetter

Нагадуємо, що рідних акторки Анастасії Заворотнюк розлютила публікація в мережі архівного фото зірки “Моєї прекрасної няні”.

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, що на онкохвору Заворотнюк відкрили полювання.