Стало відомо, що студія "Квартал 95" передала шведській дистриб'юторській компанії право представляти на міжнародних ринках низку своїх проєктів. Відзначається, що співпрацюють вони вже протягом 7 років. За час спільної роботи формат шоу "Розсміши коміка" і серіал "Слуга народу" були продані і реалізовані в десятках країн.

Наталя Яковлєва і Нікола Зюдерлунд

Так, на цей раз шведський дистриб'ютор бере на реалізацію цілий пакет проєктів студії "Квартал 95". Eccho Rights тепер має право представляти та реалізовувати по всьому світу найуспішніші продукти "Кварталу". Потенційно в аудиторії по всьому світу буде можливість побачити український продукт. Кіно, серіали і формати ТБ-програм будуть представлені в пакєті одного з найбільших світових дистриб'юторів нарівні з іншими всесвітньо відомими проєктами.

"Співпраця з таким великим світовим дистриб'ютором є значним досягненням для українського ринку. Сподіваюся, незабаром наших глядачів стане ще більше, а на карті не залишиться країн, які б не чули про проєкти нашої студії. Потрібно зазначити, що умови договору досить суворі. Незважаючи на те, що ми є правовласниками, у нас не завжди буде можливість впливати на політику продажів компанії. Eccho Rights, керуючись своїм багаторічним успішним досвідом у цій сфері, бере на себе всі права та зобов'язання представляти та реалізовувати продукти "Кварталу" по світу", - сказала директор з подажам "Кварталу" Наталія Яковлєва.

"Ми дуже пишаємося тим, що нам вдалося досягти успіху з "Кварталом", фактично просувати його продукти на міжнародному рівні, і мати змогу продавати їх на міжнародних ринках. Я дуже радий продовжити відносини і, сподіваюся, що ми зможемо укласти багато успішних угод у майбутньому. "Квартал" – дуже креативна компанія, її проекти підходять для багатьох ринків у всьому світі. Вони дуже привабливі своєю універсальністю. Тому я з нетерпінням чекаю подальшого співробітництва з "Кварталом"", - зізнався керуючий партнер Eccho Rights Нікола Зюдерлунд.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Зюдерлунд озвучив амбітні плани з приводу проектів студії "Кварталу 95".

"Я думаю, нам слід зробити і що ми й зробимо, це відправимо проекти "Кварталу" на міжнародні конкурси, фестивалі, а також на Emmy. Вони гідні бути номінованими в рамках цієї відомої премії. Я є членом Emmy. Можливо, у нас в Стокгольмі буде голосування для Emmy і ми обов'язково включимо проекти в програму", - додав він.

Нагадаємо, що Євген Кошовий сподівається не посваритися з Тіною Кароль, а все з-за виходу в образі співачки. Хоча Кошовому не звикати перевтілюватися в різних героїв, але такого раніше з артистом не траплялося.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита танцівниця, хореограф і учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, що цей рік особливий, адже все хоче зробити самостійно.

Також портал Знай.ua писав, що український комік Юрій Великий, який приєднався до студії "95 Квартал" після того, як Володимир зеленський став президентом України, показав веселе відео.