Популярна актриса і модель Ольга Куриленко, яка в свій час прославилася роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережі яскраве фото, зроблене на кухні, на якому з'явилася в дуже незвичному образі.

Як видно, перед камерою Ольга з'явилася в довгому червоному платті оригінального фасону, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру і оголило витончену спину. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. В руках актриси кухонні приналежності, і взагалі не зрозуміло, що вона робить на кухні в такому вишуканому вбранні. У підписі до фото Куриленко написала: "Я люблю святкові канікули!". Шанувальники не пройшли повз почали активно обговорювати публікацію зірки, красуню засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.