В ефірі телеканалу СТБ завершився суперфінал 9 сезону популярного українського кулінарного шоу "МастерШеф". За кубок переможця в бою гідно билися Сергій Денисов, Лілія Сорокіна і Руслан Лучков.

МастерШеф

Так, через 3 години готування і годину дегустації судді змогли визначити переможця. В результаті, кращим 9 кулінаром-аматором став 26-річний Сергій Денисов.

В якості головної страви він приготував вирізку ягняти з пряними овочами, курагою і копченої мамалигою з черешнею. На закуску ж переможець подав кучмачі: курячі серце і печінка з аґрусом і піною з айрану. На десерт Сергій задумав зробити чурчхеллу, однак не звичайну, а в сучасній інтерпретації.

"Я хотів показати старі грузинські рецепти в новій варіації. Грузія може бути не тільки ситна, традиційна, багата, але також вона може бути сучасна, вишукана і ресторанна. Я виріс в Україні, тому вирішив додати в своє фінальне меню ще й місцеві українські продукти", - розповідає Денисов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

МастерШеф

Слід зазначити, що в якості нагороди від популярного проекту Сергій Денисов отримав 500 тисяч гривень і навчання в кращій кулінарній школі Le Cordon Bleu в Парижі (Франція).

МастерШеф

МастерШеф

МастерШеф

МастерШеф

МастерШеф

МастерШеф

Нагадаємо, що в п'ятнадцятому випуску "МастерШеф" на кухню проекту повернуться найяскравіші учасники попередніх сезонів: Таня Стребкова, Віталія Іващенка, Андрій Колесник (Рататуй), Віктор Перехрест, Катерина Велика, Максим Лызо, Олексій Мазницын, Наталія Петрик і Владислав Міцкевич.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий кулінар Євген Клопотенко заявив, що жінка не повинна готувати. На його думку, той факт, що кожна жінка нібито повинна бути на кухні, і в родині повинна готувати тільки вона є пережитком минулого.

Також портал Знай.ua писав, що 9 сезон "МастерШеф" наближається до свого суперфіналу. Тиждень тому судді визначили сімох щасливчиків, яким дісталися іменні кухарські кітелі, і тепер їх життя на проєкті починається заново.