Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка об'їздила весь світ, а зараз працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими моментами свого життя в Instagram. Так, в цей раз красуня поставила шанувальників перед нелегким вибором – зірка показала кілька фото в різних вбраннях і запропонувала їм вибрати, в якому з них їй зустрічати новий рік.

Як видно, на першому фото Леся з'явилася в коротенькому ядуче-зеленому "зміїному" платті цікавого фасону, вона стоїть боком до камери і однією рукою стискає волосся, дивлячись у камеру. На другій фотографії телезірка позує, лежачи на дивані, на ній сріблясто-блискуче плаття з чорним корсетом, тут вона демонструє довгі ноги. На третьому фото Нікітюк постала в бежево-сріблястому комбінезоні з широкими штанинами і цікавим верхом, тут вона сидить в цікавій позі. На останньому четвертому знімку Леся з'явилася в стильному насичено-рожевому комбінезоні, який підкреслив ідеальне декольте.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.