Відома мандрівниця, телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка показала яскраве фото в незвичайному образі, а в підписі до нього зробила важливу заяву.

Як видно, перед камерою Регіна з'явилася в довгому обтягуючому платті незвичайного фасону блискуче-блакитного кольору. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру зоряної красуні. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. Тодоренко стоїть у кумедній позі, вона всім тілом пригортається до чоловіка Топалова, який, до речі, вбрався Дідом Морозом. У підписі до фото Регіна повідомила шанувальникам, що прямий ефір з розіграшем призів від них з чоловіком переноситься в часі.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.