Гостросоціальний проєкт "Один за всіх" все ще продовжує допомагати тим, хто втратив надію на справедливість. У новому випуску ведучий телепрограми Михайло Присяжнюк разом з командою професійних експертів спробують розібратися в непростій сімейної історії. В Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Михайло Присяжнюк

В результаті, небайдужим перехожим довелося рятувати 4летнего хлопчика від тиранії рідної матері. Також жінка била дитину, жбурляла і погрожував його вбити. Приголомшені такою поведінкою відвідувачі відразу викликали наряд поліції. Однак по прибуттю на місце події вони лише провели з горе-матір'ю роз'яснювальну бесіду. З'ясувалося, що жорстока жінка несе загрозу не тільки для свого маленького і беззахисного дитини. Жанну також боїться свекруха і потерпає від побоїв. У новому випуску можна буде ознайомитися докладніше з цією жорстокою історією і дізнатися, що ж насправді відбувається в цій сім'ї.

Михайло Присяжнюк

Нагадаємо, що Мішина Ксенія розповіла про те, як на сьомому місяці вагітності втекла від нареченого-тирана до рідного Севастополя.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, американська актриса Емма Робертс била свого колишнього нареченого, актора Евана Пітерса в недалекому 2013 році.

Також портал Знай.ua писав, що у Червонограді, що на Львівщині суд повернув 10-річну доньку батька-тирана.