Відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, після довгої перерви повернувся на сцену у своєму гумористичному образі. Данилко виступив в програмі "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" й відзначився неозначною заявою про Крим.

Виступ Вєрки Сердючки транслювався 25 грудня. Там вона виконала нову англомовну пісню Make It Rain Champagne. Оскільки шоу відбулось ще 12 листопада і прем’єру пісні могли почути лише присутні на концерті, офіційний реліз тисячі фанатів почули 12 грудня, а на телеканалі "1+1" – 25 грудня.

Перед виступом на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" Андрій Данилко заінтригував фанатів своєю фразою: "На всякий випадок, раптом знову з'ясовуватимуть чий Крим на Євробаченні – пісня вже в принципі готова".

Зазначимо, що Катерина Осадча поставила артистці питання, чи можливе повернення Вєрки на сцену "Євробачення" як конкурсантки, вона відповіла, що "ми живемо в країні мрії, в країні в смартфоні, де можуть бути всякі сюрпризи!", таким чином натякнувши, що думки про участь є.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Андрій Данилко, фото: РБК
Андрій Данилко, фото: РБК

Така заява Вєрки Сердючки спричинила справжній ажіотаж в залі та у ЗМІ. Фанати почали ставити багато запитань, чи справді артистка повторить свій успіх 2007-го та представить Україну в Нідерландах. Втім, офіційної заяви Данилко з приводу конкурсу ще не давав. Варто додати, що офіційний прийом анкет виконавців на участь в українському відборі на Євробачення завершився 25 грудня, тому невідомо, чи Данилко також подався на конкурс.

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.