Алла Добкіна – 26-річна модель, молода мама, блогерка, благодійниця і власниця картинної галереї. А ще вона дочка скандально-відомого проросійського ексдепутата Михайла Добкіна, який представляв у Верховній раді минулого скликання партію "Опозиційний блок". Дівчина активний користувач Instagram, де ділиться з фоловерами яскравими моментами свого життя. Так, в цей раз красуня показала в мережі милі фото з татком.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася в чорному брючному костюмі, при чому на її ногах немає взуття і шкарпеток, а на голові – величезний шолом. Поряд з нею стоїть Михайло Добкін – він у білій сорочці та темних штанах. При цьому в підписі до фото дівчина похвалилася подарунком: "Спасибі @dobkinmm, за подарунок на НР. Я, правда, по-іншому його собі уявляла!". Однак, фолловери так і не зрозуміли, про що говорить Алла, хоча деякі здогадалися, що це міг бути шолом, який у неї на голові.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.