Знаменита гумористка з "Жіночого кварталу" Лєра Товстолес, яка активно веде власну сторінку в Instagram, перед новорічними святами приємно здивувала власних фанатів. Так, 24-річна дівчина опублікувала новий знімок, який вже сподобався чималій кількості людей.

На ньому, артистка постала в шикарному образі: на ній чорна майка і такого ж кольору сорочка, яку вона спустила на плечі. Це все дівчина підкреслила неповторним макіяжем в рожевих тонах, великими сережками та ідеальною укладкою волосся.

Скріншот допису

"Як на мене, то новорічна фотографія) Як вам ?) Я практично готова до Нового року, ялинка, вбрання, манікюр і педикюр, ще залишилося приготувати їжу, але це все 30 го. Відпрацювати у новорічну ніч і нарешті одужати", - підписала знімок гумористка.

Зауважимо, що в коментарях під дописом прихильники засипали дівчину компліментам та вважають, її неймовірною красунею.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що Євген Кошовий сподівається не посваритися з Тіною Кароль, а все з-за виходу в образі співачки. Хоча Кошовому не звикати перевтілюватися в різних героїв, але такого раніше з артистом не траплялося.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита танцівниця, хореограф і учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, що цей рік особливий, адже все хоче зробити самостійно.

Також портал Знай.ua писав, що український комік Юрій Великий, який приєднався до студії "95 Квартал" після того, як Володимир зеленський став президентом України, показав веселе відео.