Перші два сезони серіалу "Кріпосна" полюбилися не тільки українським телеглядачам, але і польським. Крім того, костюмовану драму продали в Литву, Чорногорію, Сербію, Боснію і Герцеговину, Македонію, Словенію, Хорватію і Казахстан.

Шанувальники серіалу з нетерпінням чекали інформацію про продовження трагічної історії життя Катерини Вербицької. Особливо викликала величезний резонанс остання серія другого сезону, в якій жорстоко вбили головного героя. В кінці листопада канал СТБ офіційно підтвердив, що розпочата робота над написанням нових серій. Що ж станеться в житті героїв "Кріпосної" - поки що залишається загадкою.

Знай.uа поспілкувався з секс-символом серіалу і виконавцем ролі коваля Назара Тарасом Цимбалюком. Ми поцікавилися у актора, що йому відомо про продовження.

Тарас Цимбалюк зіграв Назара в Кріпосній
Тарас Цимбалюк зіграв Назара в Кріпосній

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Щось написано, вже про щось були розмови, - повідомив Тарас. - І зараз починаються кастинги. Тому що повинні з'явитися нові персонажі. Я знаю, що один з головних героїв буде з Польщі, але не буду говорити, з позитивних або негативних".

Цимбалюк додав, що творці серіалу готують відразу два наступних сезони - 48 нових серій. Багато сюжетних ліній тримаються в таємниці.

Андрій Жадан і Катерина Вербицька - герої Кріпосної
Андрій Жадан і Катерина Вербицька - герої Кріпосної

Шанувальників "Кріпосної" хвилює головне питання - чи живий Жадан (головний герой другого сезону)? Але Тарас Цимбалюк чесно зізнався, що не знає.

"Мені не кажуть", - сказав він.

Також він підтвердив чутки про його персонажа Назара - про те, що роль буде розширена в наступному сезоні.

"Так кажуть, так. Сказала Тала (Пристаєцька, автор ідеї і креативний продюсер - ред.): "Щось таке Назара чекає…" Що конкретно - не знаю. Мені пообіцяли, що пропишуть повністю до кінця третій і четвертий сезони - і дадуть мені почитати", - зазначив актор.

Чорний ворон
Чорний ворон

На початку грудня в кінопрокат вийшов повнометражний фільм за мотивами однойменного роману Василя Шкляра "Чорний ворон", у якому Тарас Цимбалюк зіграв головну роль.

Актор зізнався, що після виходу стрічки йому написали багато приємних коментарів.

"Ми запустили дуже потрібну тему, яку народ повинен переварити, усвідомити. У нас нереальна історія, про яку мало хто знає. Це дуже прикро!" - поділився Тарас.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Незважаючи на звання секс-символу "Кріпосної", Цимбалюк давно не вільний.

Вже кілька років він у відносинах з Тіною Антоненко - зірковим візажистом, яка працювала зі Світланою Лободою, Монатиком, Іваном Дорном та багатьма іншими.

Тарас Цимбалюк з коханою
Тарас Цимбалюк з коханою

Нагадаємо, що прем'єра продовження серіалу "Кріпосна" запланована на 2021 рік.

Раніше Знай.uа публікував пікантні факти про зірку "Чорного ворона" Тараса Цимбалюка – нового секс-символа українського кіно.

Також читайте, як "Чорний ворон" Шкляра повернув українців у буремні 20-і і кинув у вир війни на Донбасі.

Крім того, в "Чорному вороні" взяв участь і відомий український музикант Сергій Бабкін.