Відома українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським музикантом Даном Баланом, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кілька знімків зі свого виступу на сцені талант-шоу "Х-Фактор".

Як видно, співачка вийшла на сцену в незвичайному вбранні. На ній довга рожеве плаття з м'ятою тканини з пишним шлейфом і блискучими рукавами. Волосся співачки розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото вона розповідає про свій виступ, а шанувальники в коментарях почали засипати її компліментами в коментарях. "Найкрасивіша", "Принцеса наша кохана, най-най", "Неймовірна Тіна", "Це правда було приголомшливо", "Ти – полюс нашого тяжіння", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.