Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно вийшла заміж за російського бізнесмена, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Але в цей раз зоряна красуня здорово здивувала шанувальників новим "постільним" відео, яке зняла сама на телефон.

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася в милому домашньому образі, на ній проста чорно-біла смугаста кофточка. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі немає макіяжу. Гросу на відео спочатку кладе долоню під голову, як би вказуючи на сон, а потім посилає повітряний поцілунок. А у підписі до фото вона написала: "Солодких снів, дорогі друзі. А до нового року залишилося всього 2 дні. Що цікавого сталося у вашому житті в цьому році?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях до відео.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.