Останнім часом з розвитком індустрії краси виглядати на пару десятків років молодше стало набагато легше. Причому до послуг косметологів звертаються не тільки жінки, але і чоловіки. Чистка обличчя і лазерні епіляції давно увійшли в статус must have і стали регулярними процедурами. Багато хто прибирає зморшки за допомогою ін'єкцій ботоксу. Якщо подивитися на Дженніфер Лопес, Кім Кардашьян, Хайді Клум і багатьох інших західних зірок, то виникає питання, в чому ж секрет їх краси. Відповідь проста - правильний догляд за обличчям і правильне харчування.

В Україні не менше зірок, які ретельно стежать за своєю зовнішністю і можуть похвалитися моложавим виглядом.

Знай.uа звернувся до Катерини Дудікової - досвідченого лікаря-дерматолога, практикуючого спеціаліста і експерта з апаратних і лазерних методик, яка давно працює з українськими зірками і політиками, щоб дізнатися, які головні косметологічні процедури роблять селебрітіз.

Катерина Дудікова
Катерина Дудікова

Ольга Полякова любить тримати шкіру в тонусі

Співачка Оля Полякова любить ділитися з підписниками своїми секретами краси. Вона активно займається спортом, що демонструє її розкішна фігура. Крім того, вона любить доглядати за собою сучасними косметологічними методами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Оля Полякова
Оля Полякова

"Ніякого секрету краси - немає, - розповідала співачка, - моя хороша форма і краса - це робота над собою і гени. Я не дуже схильна до повноти, тому можу дозволити собі з'їсти зайве, але не їм молочне, оскільки від нього набрякає обличчя і ноги. При цьому догляд і спорт ніхто не відміняв. Зізнаюся, що люблю займатися спортом – я дуже енергійна, а крім того, я ж даю 200 концертів на рік – це великі витрати енергії".

Крім правильно харчування та спорту, Ольга Полякова стежить за собою за допомогою косметологів. У Катерини Дудікової Ольга робить кілька різних процедур – RF-ліфтинг, карбоксітерапію і лазерну епіляцію.

Оля Полякова
Оля Полякова

"Карбоксітерапія вважається одним з найбільш комфортних способів омолодити шкіру, - говорить доктор Дудікова, - суть методу - введення під шкіру молекулярної CO2. Як результат - шкіра скидає токсини і підтягується, епідерміс регенерується, вирівнюється в пігментації і виглядає помітно свіжіше і здоровіше.

Оля Полякова зізналася, що не пропускає візити до косметолога, оскільки секрет її краси в регулярності догляду і суворості до себе.

Вона впевнена, що косметологія і технології йдуть семимильними кроками вперед і гріх цим не користуватися.

"Я проти того, щоб після 30-ти складати руки і не займатися собою, не ходити до косметолога і не доглядати за собою вдома. Сьогодні всі жінки виглядають чудово! Подивіться тільки на Дженніфер Лопес. Їй взагалі 50! По-перше, це догляд, по-друге, косметологія. І сьогодні 50 це нові 30! Я проти того, щоб жінок за 30-ть вважали дорослими – ми ще молоденькі і будемо такими років до 58", - переконана Ольга Полякова.

Оля Полякова
Оля Полякова

Радіочастотний ліфтинг (RF-ліфтинг) обличчя - одна з найпопулярніших процедур у вітчизняних і зарубіжних знаменитостей. Серед наших зірок її любить і актриса Ольга Сумська. Серед світових - RF-ліфтинг обожнюють Мелані Гріффіт, Кім Кардашьян, Блейк Лайвлі, Мадонна і навіть Том Круз.

Катерина Дудікова пояснила, у чому особливість цієї процедури.

"Так, під час радіочастотного або мікрогольчатого ліфтингу за допомогою енергетичних імпульсів певної частоти шкіра підтягується, після чого в неї починається активний синтез колагену. Епідерміс стає пружним, а овал обличчя – чітким", - пояснює доктор.

Популярна процедура проста, але ефективна. RF-ліфтинг зменшує обсяги підборіддя і щік, допомагає боротися з набряками, зморшками і обвисаниями шкіри. Після проведення процедури не потрібен тривалий відновлювальний період, на який у зірок просто немає часу.

Важливо пам'ятати, що тільки лікар визначає, який вид безопераційного ліфтингу ефективніше для конкретного пацієнта, грунтуючись на особливостях його організму, стані здоров'я і способу життя.

Ольга Сумська воліє масаж обличчя і щадний догляд

Актриса і телеведуча Ольга Сумська, яка також є клієнткою лікаря-дерматолога Катерини Дудікової, воліє легкі доглядові процедури для обличчя і тіла – маски, пілінги і скраби.

Ольга Сумська зі старшою донькою і доктором Дудіковою
Ольга Сумська зі старшою донькою і доктором Дудіковою

"Ольга віддає перевагу масажу обличчя в комплекті з легкими пілінгами і масками, які насичують шкіру вологою і поживними речовинами, - зазначає доктор Дудікова. – Ольга, як і більшість знаменитостей, все більше уваги приділяє не тільки обличчу, але і шиї і рукам".

Олексій Суханов воліє вітаміни і фотоомолоджування

Відомий телеведучий Олексій Суханов також доглядає за собою. Він любить класичні доглядові процедури для шкіри обличчя, а також популярне серед світових зірок фотоомолодження.

"Крім природного старіння шкіри, є ще таке поняття, як фотостаріння, – пояснює Катерина Дудікова. – Це природний процес, що викликає структурні зміни шкіри через регулярний і надмірний вплив прямих сонячних променів в незалежності від внутрішніх процесів організму".

Олексій Суханов та Оля Полякова
Олексій Суханов та Оля Полякова

За словами фахівця, таким чином, спостерігається порушення процесу відновлення епідермісу, сухість, втрата еластичності й тонусу, в'ялість, утворення зморшок і пігментних плям.

Звичайно ж, всі ці "сюрпризи" ніяк не вписуються в плани зірок. Саме тому фотоомолодження – ще одна популярна зіркова процедура.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Анджеліна Джолі розповіла про свої комплекси.

А Оля Полякова в золотій сукні ледь не затьмарила Каменських на "Х-Факторі".

Крім цього, Міс Україна-2019 Маргарита Паша пофантазувала про ідеального чоловіка і видала секрет розкішної фігури.