Відомий артист і зірка 90-х Юрій Шатунов продовжує підкорювати світ сучасного шоу-бізу та активно виступає з концертами. Музикант радує своїх фанатів новими композиціями. Хоча Шатунов проживає в Німеччині, але періодично повертається до Росії з концертами.

У мережі з'явився фрагмент недавнього виступу Шатунова, на якому він намагався продемонструвати, що, як і раніше, перебуває у відмінній фізичній формі. Однак під час виконання Шатунов жестикулював, імітував танець, і відчайдушно намагався співати, дивуючи глядачів голосовими мутаціями.

Останнім часом артист знаходиться в стані стресу, оскільки його конфлікт з лідером групи "Ласкавий травень" Андрієм Разіним набрав нових обертів. Шатунов розповів про відносини з експродюсером в телешоу Андрія Малахова. Його одкровення Разін сприйняв з обуренням і взявся "поливати брудом" не лише колишнього підопічного, а й всіх присутніх у студії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Шатунова з "Ласкового мая" більше не побачимо? У мережі виклали суперечливі кадри з кладовища

Як повідомляв портал "Знай.ua", важка "лінія життя" оптиміста Шатунова: невзаємне кохання, інтернат і безсоромні ігри зірки "Ласкового мая"

Також "Знай.ua" писав, що продюсеру "Ласкового мая" закрили дорогу в Україну, сценічний батько Шатунова благає Зеленського допомогти