Російська акторка Анастасія Заворотнюк продовжує боротьбу з раком головного мозку і за прогнозами лікарів пробуде в лікарні ще кілька тижнів.

Тим часом журналіст Олег Перанов розповів, як у костюмі Діда Мороза вітав "прекрасну няню" з новорічними святами. Тоді вона поділилася з ним зізнанням про своє перше кохання.

Так, одинадцять років тому Заворотнюк зізналася, що тоді була нещасною через амурні переживання.

"Це сталося років у п'ять-шість. Я зустріла його в ТЮГу. Там ставили спектакль "Ромео і Джульєтта". Головну жіночу роль грала мама, а Ромео – артист Юрій Мінєєв", - сказала акторка.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заворотнюк додала, що це було кохання з першого погляду. Зазвичай перед виставою в астраханському ТЮГу Мінєєв садив її собі на плечі, і юна Заворотнюк міцно тримала артиста за руки і "вважала, що він належить тільки мені".

Коли потрібно було виходити на сцену, Юрій знімав її з плечей і говорив: "Настуся, почекай на мене за лаштунками".

"А я мучилася ревнощами, тому що там він цілувався з Джульєттою!", - зазначила тоді Заворотнюк.

Нагадаємо, сім'я Заворотнюк жорстко відреагувала на появу в мережі архівних фотографій акторки.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно помічниця Заворотнюк прокоментувала чутки про блокування рахунків чоловіка акторки.

Також портал Знай.uа писав, що на онкохвору Заворотнюк відкрили полювання.