Надзвичайний випадок стався нещодавно зі знаменитою голлівудською актрисою Шерон Стоун. Відтак, вона розповіла, що її акаунт у відомому додатку для знайомств Bumble заблокували.

Зауважимо, що додаток Bumble це так звана соцмережа для знайомств, щоправда, трохи незвична. Адже додаток відрізняється тим, що в ньому перший крок має зробити дівчина.

Шерон Стоун, фото з вільних джерел
Шерон Стоун, фото з вільних джерел

А вже цими днями знаменитість Стоун зізналася, що її забанили у цій програмі. А сталося це після кількох скарг користувачів, які почали нарікати на нібито підроблений профіль.

Зауважимо, що у різноманітних додатках досить скептично відносять до профілів з фотографіями знаменитостей, адже зазвичай це фейки.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наразі ж представники Bumble вже вибачилися перед 61-річною актрисою та розблокували її сторінку пообіцявши, що подібне більше не повториться.

Нагадаємо, що раніше актриса відвідала щорічну премію Harper Bazaar Awards в Іспанії, яка пройшлав мадридському палаці Сантон. В рамках премії іспанське видання Harper's Bazaar відзначило досягнення режисерів, акторів, моделей, поетів та інших видатних особистостей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шерон Стоун знялася у відвертій фотосесії.

Також Знай.ua писав, 60-річна Шерон Стоун впіймала у свої тенета нову жертву