Популярний британський кіноактор Деніел Крейг був бездомним до того, як отримав головну роль у фільмі про відомого агента 007 Джеймса Бонда. Про це повідомляє Telegram-канал Star News.

Деніел Крейг

Так, ще на самому початку своєї зіркової кар'єри Крегу ледь вистачало зарплатні на те, щоб зводити кінці з кінцями. Тоді акторові доводилося ночувати у своїх друзів, в притулках для бездомних, а також на лавках у парку. І в це справді важко повірити, так як зараз Деніел ні в чому собі не відмовляє. Актор дуже багатий, популярний, і, благо, проблем з дахом над головою в нього не виникає.

Тепер можна тільки уявити, як місцеві безхатченки з подивом розглядають плакати зі знаменитим у всьому світі Джемсом Бондом, в якому дізнаються того самого бідолаху Дена, якого колись пригощали хлібом.

Деніел Крейг

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Лашана Лінч тимчасово замінить Джеймса Бонда на посаді агента 007. Уточнюється, що героїня Лінч у майбутньому стане центральним персонажем франшизи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в інтернеті з'явився офіційний трейлер останньої частини культової кіносаги про легендарного агента 007 Джеймса Бонда "Не час помирати", яка вийде в квітні 2020 року.

Також портал Знай.ua писав, що відомий інтернет-ресурс IMDB оприлюднив рейтинг найбільш очікуваних кінопрем'єр 2020 року.