Відомого американського актора Зака Ефрона госпіталізували після того, як під час зйомок фільму в Папуа-Новій Гвінеї, він занедужав смертельно небезпечною бактеріальною інфекцією, яка нагадує черевний тиф. Про це повідомляє Daily Mail.

Зак Ефрон

Так, Ефрона вивезли з джунглів на літаку. Саме там проходили зйомки програми. Актор був доставлений до лікарні австралійського Брісбена. Після проходження лікування місцеві медики дозволили йому вилетіти додому в Америку.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ефрон заспокоїв своїх фанатів, а також подякував усім, хто "простягнув йому руку допомоги".

"Я дійсно захворів у Папуа-Нової Гвінеї, але швидко оговтався. Я вдома на канікулах з моїми друзями і сім'єю. Дякуємо за всю любов і турботу, до зустрічі в 2020 році!", — написав актор.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зак Ефрон

Слід зазначити, що раніше американські вчені заявили про поширенні в США небезпечних для людини мікроорганізмів, які мешкають в прісної і солоній воді.

Нагадаємо, що днями з життя пішов знаменитий актор, який зіграв у культовому серіалі "Гра Престолів".

Як повідомляв портал Знай.ua, всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася журналістам про те, що навіть у неї є комплекси.

Також портал Знай.ua писав, як за 29 років змінилися актори фільму "Один вдома".