Популярний український шоумен і продюсер Олексій Потапенко (Потап) займе тренерське крісло у шоу "Голос країни-10". Відомий артист готується поборотися за найбільш сильні голоси у вирішальній битві епохи, щоб стати тренером-переможцем.

Потап

Так, Потап вирішив поділився своїми враженнями від нового сезону і вокалістів, яких він побачив на зйомках.

"У 10-му ювілейному сезоні є всі інгредієнти супермегашоу: неймовірний кастинг, як ніколи величезна кількість вокалістів і героїв з яскравим бекграундом, які злетілися з усього світу, приголомшливо-професійний тренерський склад, хороша атмосфера на майданчику і незабутні голоси, долі та історії. Новий сезон дивує і надихає на нові відкриття. У мене, як тренера, є ще важлива надзадача. Це не просто супер-завдання провести талановитих вокалістів у фінал проекту, а зробити так, аби ті, хто покидатимуть «Голос країни» знали, що їм робити далі, аби не поступитися своїм мріям про велику сцені", - сказав шоумен.

Потап

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У свою чергу головний продюсер "Голосу країни-10" Володимир Завадюк стверджує, що Потап – саме той чоловік, який потрібен на проекті.

"Без Потапа неможливо уявити саму вокальну битву епохи. Глядачі завжди чекають його поява, адже він не тільки досвідчений тренер і найтитулованіший продюсер українського шоу-бізнесу. Він немов головний модератор, який додає проекту харизми і жартів. Потап досить довго був у кроці від перемоги, тому в ювілейному сезоні він використовує свою суперсилу. Яку саме? Дізнаєтеся в новорічну ніч", - заявив він.

Слід зазначити, що зірковими тренерами на проекті стали співачка Тіна Кароль, міжнародний артист Dan Balan, мультиартист MONATIK і шоумен Потап.

Нагадаємо, що відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко вирішив показати фанатам намальований олівцем портрет, на якому зображений він з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап виставив кумедне фото, позуючи з їхнім персональним тренером Андрієм Хомицьким.

Також портал Знай.ua писав, що Потап виставив кумедне фото, позуючи з їх з колишньою дружиною Іриною Горовий сином Андрієм.