Співачка Наташа Корольова часто гостює у матері в США і їй подобається теплий клімат Майамі. Однак, зірка російської естради не збирається назавжди переїзджати за океан. У цій країні Корольову не влаштовують високі податки і платежі за комунальні послуги.

Мама 45-річної Наташі Корольової — Людмила Поривай давно переїхала у Флориду. Кожні новорічні свята Наташа з сім'єю їздить відвідувати матір.

"Моя мама в свій час підметушилися, купивши в Майамі кілька квартир, які зараз здає. Тому, коли ми приїжджаємо в Майамі, вона одну з квартир віддає нам", — зазначила артистка.

Королева зізнається, що своєї нерухомості у неї в Америці немає. На думку співачки, утримувати квартиру в Майамі дуже невигідно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Все, що є — мамине. У Майамі дуже дороге обслуговування. Щорічний податок, щомісячна оплата квартплати, рахунків за світло, воду", — підкреслила артистка.

За словами Корольової, вона раціональна людина. Тому, коли якась ситуація викликає у неї постійний стрес, вона не буде з цим зв'язуватися.

"Я хочу від життя кайфувати. Витрачати гроші на творчість, на сім'ю, на тих, хто потребує. Я дуже багато допомагаю: не тільки родичам, але і діткам хворим", — зізналася Корольова.

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.