Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка в цьому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Цього разу артистка вирішила створити фоловерам новорічний настрій і виклала кілька святкових фото, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, перед камерою Аліна позує в розкішній чорній мереживній сукні з красивим декольте, яка підкреслила ідеальну фігуру і оголила тендітні плечі. Волосся красуні завите і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Гросу відображена в красивій новорічній декорації, вона то стоїть біля ялинки, то сидить в шкіряному кріслі. У підписі до знімків співачка написала: "Трішки новорічного настрою для тих, у кого його немає", а також запропонувала фанатам вибрати, яке фото їм подобається більше. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.